Csatlakozz


GYAKORNOKI POZÍCIÓK

Folyamatosan várjuk olyan tehetséges 3-4-5. éves joghallgatók jelentkezését, akik gyakornokként szeretnék kipróbálni magukat nálunk. Gyakornoki programunk keretében 3-4 hónapos terminusokban dolgozhatsz az egyes szakcsoportok mellett, részmunkaidőben, a tanulmányaidhoz igazítható rugalmas munkaidő beosztásban. Gyakornokaink diákszövetkezeten keresztül kerülnek alkalmazásra.

ÜGYVÉDJELÖLT POZÍCIÓK

Mindig nyitottak vagyunk pályakezdő vagy már tapasztalattal rendelkező ügyvédjelöltek pályázatára. Az aktuálisan elérhető pozíciókról fentebb tájékozódhatsz. Ha nincs a szakterületednek / érdeklődésednek megfelelő pozíció, akkor is érdemes indikatív pályázatot küldeni: a beérkezett jelentkezéseket regisztráljuk és egy megfelelő lehetőség esetén kapcsolatba lépünk veled. A beérkező pályázatokat minden esetben bizalmasan kezeljük.

ÜGYVÉD POZÍCIÓK

Örömmel fogadjuk frissen szakvizsgázott, vagy már tapasztalattal rendelkező szeniorok jelentkezését is. Érdeklődésed esetén kérjük küldj egy bejelentkező e-mailt a TalentManagement.Hun@dlapiper.com címre, és megkeresünk a további részletek egyeztetése végett.

TANÁCSADÓ POZÍCIÓK

A DLA Piper Business Advisory a DLA Piper pénzügyi tanácsadó és üzleti tanácsadó ága. Az üzletág a vállalati pénzügyek, az M&A, az üzleti értékelés, a pénzügyi modellezés, finanszírozás, stratégiai és peres támogatás területein nyújt professzionális szolgáltatásokat. A DLA Piper Business Advisory-val kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el az üzletág weboldalára: dlapiperbusinessadvisory.hu