Aktualitások

#

We are hiring: Associate

If you have strong knowledge in contract law and experience with intellectual property or financial law, along with a keen interest in the Media & Entertainment or Technology sector, we would love to hear from you.

#

We are hiring: Associate | Senior Associate

This is a unique opportunity for experienced associates who are keen to develop further and build a career in the field of dispute resolution in a high performer, reputable team in one of the world’s leading law firms.

#

Új kollaborációs tér és megújult munkaállomások

A 2022-ben indult el kétéves „Future Office” irodaátalakítási projektünk, amelynek keretében új kollaborációs teret, megújult irodatet és új ügyfélteret hozunk létre.

#

Madridi élményutazáson vettek részt a DLA Piper Hungary esettanulmányi versenyének nyertesei

A Lawyer- és Advisor-for-a-Day verseny győztesei nyár elején négynapos hosszú hétvégét tölthettek el Madridban, amelynek keretében a város látványosságai mellett a DLA Piper helyi irodájába is ellátogattak.

#

A DLA Piper Hungary adott otthont a Bibó István Szakkollégium idei esetmegoldó versenyének

Idén immár harmadik alkalommal rendezte meg jogesetmegoldó versenyét a Bibó István Szakkollégium. A kétfordulós verseny négy döntős csapata a DLA Piper Hungary irodájában prezentálta megoldását a három fős szakmai zsűri előtt.

#

Professional Development

Professional Development csapatunk széleskörű képzési palettát biztosít mind a jog, mind pedig a készségfejlesztés különböző területein. Számos program segíti közös fejlődésünket.

#

Ők bizonyultak az idei Lawyer for a Day legjobbjainak

Véget ért a 2023-es Lawyer-for-a-Day, a DLA Piper Hungary kilencedik alkalommal megrendezett, nagy sikerű jogi esetmegoldó versenye. Az idei verseny különlegessége, hogy idén már másodjára az Advisor-for-a-Day verseny keretében, a joghallgatók mellett pénzügyi tanácsadók is bekapcsolódtak a megmérettetésbe.

#

Advocatus - a DLA Piper Hungary jogi blogja

Az Advocatus a DLA Piper Hungary jogi blogja, amely iránytűként szolgál az átalakulóban lévő világban mindazok számára, akik közérthető formában szeretnének jogi kérdésekben tájékozódni.

#

A DLA Piper az év tranzakciós tanácsadója

A jogi és a pénzügyi tanácsadók között is a DLA Piper az év tranzakciós tanácsadója a hazai M&A piacon a Mergermarket 2022-es rangsora szerint.

#

Develawp - Jövőbiztos tanulás nem csak jogászoknak!

Képzéseinkben egyesül a nemzetközi jogi tanácsadás szakértelme, a szakmai fejlesztés és továbbképzés tudománya, valamint a legjobb gyakorlatok alkalmazása.

#

Project Bond - Safety. Mattering. Belonging.

A jogi piacon trendeket szabunk, az irodában hagyományt teremtünk.

#

DLA Piper Sportklub

Irodánk egész évben nagyon aktív, ha sportolásról van szó. Futócsapatunk idén három futóversenyre is nevezett, de rendszeresen verbuválódik csapat bowlingozni, biciklizni, tollasozni is.

#

DLA Piper Egészséghét 2022

Idén május 16-20. között került megrendezésre az immár hagyományosnak tekinthető DLA Piper Egészségét, melynek keretén belül kollégáink számára egy teljes héten keresztül biztosítottunk program lehetőségeket.

#

Pákozdi Katalin: Hivatástudat és technológiai szemlélet

Pákozdi Katalin: Hogyan válhat innovatívvá és volatilissá a jövő jogásza, és milyen kvalitásokkal érdemes rendelkeznie ahhoz, hogy proaktívan és magas színvonalon tudja ügyfeleit tanácsadóként segíteni?

#

„A peres munka szépsége és egyben nehézsége, hogy a végén mindig igen vagy nem válaszokat kapunk”

„A peres munka szépsége és egyben nehézsége, hogy a végén mindig igen vagy nem válaszokat kapunk” - interjú dr. Radics Viktorral

#

„Mindent meg lehet oldani, csak a megfelelő mindset szükséges hozzá” – Interjú dr. Papp Gáborral

„Mindent meg lehet oldani, csak a megfelelő mindset szükséges hozzá” – Interjú dr. Papp Gáborral

#

Rászoruló gyermekeknek adományozott a DLA Piper Hungary

A DLA Piper Hungary számára kiemelt jelentőséggel bír a nehéz körülmények között élő gyermekek megsegítése. Egész évben igyekszünk aktívan részt vállalni az egyes alapítványok és szervezetek karitatív tevékenységében, így természetes volt, hogy a karácsonyi időszakot is szeretnénk meghittebbé tenni a hátrányos helyzetű gyermekek számára.