Aktualitások

#

Ők bizonyultak az idei Lawyer for a Day legjobbjainak

Véget ért a 2021-es Lawyer-for-a-Day, a DLA Piper Hungary kilencedik alkalommal megrendezett, nagy sikerű jogi esetmegoldó versenye. Az idei verseny különlegessége, hogy az Advisor-for-a-Day verseny keretében, a joghallgatók mellett pénzügyi tanácsadók is bekapcsolódtak a megmérettetésbe.

2021.november
#

A DLA Piper Hungary idén is elindította a népszerű esetmegoldó versenyét

Are you hungry for succes? A DLA Piper Hungary 2021 őszén is megtartja saját esetmegoldó versenyét, a Lawyer for a Day-t. A program célja, hogy a diákok valós munkakörnyezetben, életszerű feladatokon keresztül szerezzenek gyakorlati tudást. A verseny arra is kiváló lehetőséget nyújt, hogy a versenyzők a jogi és pénzügyi tanácsadók mindennapi kihívásain keresztül nyerjenek bepillantást az iroda világába.  

2021. október
#

Különleges digitális karácsonyt szervezett a DLA Piper Hungary

Idén a megszokott személyes év végi összejövetel helyett az online térben ünnepelte meg a karácsonyt a DLA Piper Hungary: a járvány és a korlátozások ellenére igyekeztünk meghitt karácsonyi hangulatot teremteni a kollégák részére.

2020. december
#

Rászoruló gyermekeknek adományozott a DLA Piper Hungary

A DLA Piper Hungary számára kiemelt jelentőséggel bír a nehéz körülmények között élő gyermekek megsegítése. Egész évben igyekszünk aktívan részt vállalni az egyes alapítványok és szervezetek karitatív tevékenységében, így természetes volt, hogy a karácsonyi időszakot is szeretnénk meghittebbé tenni a hátrányos helyzetű gyermekek számára. 

2020. december
#

Deans of six law faculties evaluated finalists of the Lawyer-for-a-day competition

On 13 November the Lawyer-for-a-Day 2020, DLA Piper Hungary’s highly successful case-solving competition held for the seventh time, has concluded. The online contest welcomed over 140 law students in the first round, with 83 of them submitting detailed essay works in the second round.

2020. november
#

Hat hazai jogi kar dékánja értékelte a Lawyer-for-a-Day döntős munkáit

Véget ért a 2020-as Lawyer-for-a-Day, a DLA Piper Hungary hetedik alkalommal megrendezett, nagy sikerű jogi esetmegoldó versenye. Az idén teljes egészében online megtartott vetélkedő október első fordulójában több mint 140 joghallgató jelentkezett, közülük végül 83 versenyző adhatott le részletes esszémunkát a második körben. 

2020. november
#

Romania wins at DLA Piper’s first international Lawyer for a Day competition

DLA Piper Hungary has held the first international finals of its case-solving competition, Lawyer for a Day, a unique, practice-oriented legal advisory and case study focused contest aimed at high-performing law students. 

2020. november
#

Öt ország hallgatói lehettek ügyvédek egy napra: nemzetközi döntőt rendezett a DLA Piper Hungary

Megrendezte a Lawyer for a Day esetmegoldó verseny első nemzetközi döntőjét a DLA Piper Hungary ügyvédi iroda. A tavaly hatodik alkalommal megtartott jogi vetélkedő nagy sikerére tekintettel idén mintegy 15 ország joghallgatóinak biztosított lehetőséget a budapesti iroda arra, hogy bizonyítsák rátermettségüket a döntőben.

2020. november
#

Három local partnert nevez ki a DLA Piper

A DLA Piper Budapesten local partnerré nevezi ki az alábbi három, a nemzetközi kiválasztási folyamatot sikeresen teljesítő vezető ügyvédet 2020. május 1-i hatállyal.

2020. május
#

A DLA Piper Business Advisory vett részt a legtöbb 2019-es hazai M&A tranzakcióban pénzügyi tanácsadóként

A DLA Piper Business Advisory egy 2018-ban létrejött, pénzügyi és üzleti tanácsadással foglalkozó szolgáltató, amely a Mergermarket tavalyi összesített adatai alapján egy év alatt a legtöbb hazai M&A tranzakcióban vett részt.

2019. december
#

Légy az ügyvédünk egy napra 2019-ben is! – A DLA Piper Hungary győzteseket hirdetett

A DLA Piper Hungary 2019-ben hatodik alkalommal tartotta meg saját esetmegoldó versenyét, a Lawyer for a Day-t. A jogi vetélkedőre rekord számban, mintegy 300 hallgató jelentkezett, akik közül végül 222 versenyző kvalifikálta magát a szeptemberben megtartott első fordulóra.

2019. november