Lawyer for a Day 2023Kedves Érdeklődő,

Köszöntünk a DLA Piper Lawyer for a Day 2023 évi versenyének oldalán. Az alábbi néhány pontban összeszedtük számodra az idei versennyel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Egy rövid visszatekintés

Az idei alkalom lesz irodánk kilencedik Lawyer for a Day versenye, és a második „special edition”, amely során az Advisor for a Day megmérettetéssel kiegészülve a gazdasági karok hallgatóit is versenyre hívjuk. A program létrehozásával a kezdetektől arra törekedtünk, hogy valós irodai munkakörnyezetben, teljesen életszerű feladatokon keresztül nyújthassunk bepillantást az iroda mindennapi munkájába.

Online vagy Onboard?

Az első két forduló természetesen továbbra is online kerül megtartásra, a döntő kapcsán pedig szeretnénk visszahozni és újra megtapasztalni az onboard döntők izgalmas hangulatát, így irodai döntőre készülünk.

A nevezésről

Elsősorban 3-4-5. éves joghallgatók nevezését várjuk, az ország bármely jogi karáról. A regisztráció egyszerű, néhány elemi kontaktadat megadása mellett az első forduló kérdéseinek megválaszolásával nevezhetsz a versenyre. Indultál már a korábbi versenyeinken? Örömmel látunk ismét.

Korábbi döntősként, netán nyertesként neveznél? Welcome back, lássuk hogyan boldogulsz az idei feladattal.

A verseny programja

január 09.

Indul az előregisztráció (csak hogy véletlenül se maradj le)

január 23.

Elérhetővé válnak az első forduló kérdései, melyek kitöltésével regisztrálhatsz.

február 12.

Éjfélkor zárul az első forduló és ezzel együtt a regisztrációs időszak is.

február 13.

Elérhetővé válik a második forduló feladata.

február 28.

Éjfélkor zárul a második forduló.

március 03.

A 10 legjobb eredmény elérő versenyző meghívást kap a verseny döntőjére.

március 10.

A verseny döntője és eredményhirdetése

 

A verseny formája

Az első forduló kérdései a megszokott formában, a weboldalon keresztül érhetőek majd el. A második forduló feladatát e-mailben kapják a versenyzők, a döntőre pedig a budapesti irodánkban kerül sor.

„Special Edition”

Mitől más az idei verseny a korábbiakhoz képest? Az idei döntő során a versenyzőink pénzügyi elemzőkkel, az Advisor for a Day versenyünk döntőseivel közösen dolgoznak majd az Ügyfél jogi és gazdasági érdekeinek érvényesítésén.

A verseny díjazásáról

A döntő minden résztvevője lehetőséget kap, hogy az iroda Talent Pool programjának keretében a későbbiekben gyakornokként is kipróbálhassa magát nálunk. Ezen felül idén is értékes nyereményekkel készülünk, a győztes csapat pedig egy hosszú hétvégét tölthet el Madridban.

További részletek

A korábbi versenyeinkről készült beszámolókat itt érhetitek el.

Az alábbi linken pedig a Lawyer for a Day 2021 novemberi döntőjébe kaphattok bepillantást.

Kérdés?

Bármilyen további kérdés esetén bátran keress bennünket a TalentManagement.Hun@dlapiper.com címen.

Be a DLA Piper Lawyer for a Day!

Regisztráció