Welcome to finance Financial Services.

Rólunk

A DLA Piper a világ egyik legnagyobb és legelismertebb globális jogi irodája, amely 4200 ügyvédet foglalkoztat a világ több mint 30 országában. Magyarországon 1988 óta nyújtunk jogi tanácsadást hazai és külföldi ügyfeleink részére, amelyek között számos multinacionális, a Global 1000 és a Fortune 500 listákon szereplő vállalat, vezető technológiák fejlesztésével foglalkozó feltörekvő vállalkozás, valamint kormányok és közszférabeli szervezetek is szerepelnek. Több mint 40 ügyvédünkkel és 7 partnerünkkel az egyik legnagyobb Magyarországon működő, üzleti profilú nemzetközi jogi iroda vagyunk.

Ügyvédjelöltjeink és gyakornokaink különböző szakmai csoportokban, úgynevezett Practice Group-okban dolgoznak. Jelenleg a Corporate, a Litigation and Regulatory, az Intellectual Property and Technology, valamint a Finance and Projects csoportok közül választhatsz.
A csoportokban partnerekkel, senior associate-ekkel, jelöltekkel és gyakornokokkal egyaránt dolgozhatsz, mindennapi munkád során a senior ügyvédeink segítik a szakmai fejlődésedet.

Corporate
A Corporate csoportban főleg vállalati felvásárlásokkal, tőzsdei kibocsátásokkal, versenyjogi és társasági jogi témákkal fogsz foglalkozni, gyakornokként pedig a legnagyobb tranzakciós ügyleteknél asszisztálhatsz majd.
Litigation and Regulatory
A Litigation and Regulatory csoport főként jogvitarendezéssel, belső vállalati vizsgálati, választottbírósági ügyekkel, nemzetközi beruházási és gazdasági joggal foglalkoznak. Gyakornokként több kutatást kell majd elvégezned, a jog egészen változatos szegmensein belül, és gyakran veszel majd részt választottbírósági és bírósági pereken is.
Intellectual Property and Technology
Szellemi tulajdonjog, szerzői és szabadalmi jogok, média- és filmjog tartozik az Intellectual Property and Technology csoport alá. Gyakornokként többek között kereskedelemi megállapodások és különböző licenszek elkészítésében is részt fogsz venni.
Finance and Projects
A Finance and Projects csoportban finanszírozási ügyletekkel, bankjoggal, és projektfejlesztéssel foglalkozhatsz. Gyakornokként nagy szereped lesz például a különböző hitelezési folyamatok jogi dokumentumainak előkészítésében, valamint több ügyfél találkozón, tárgyaláson is részt veszel majd.

Az irodánkban folyó sokrétű szakmai munkába blogunkon keresztül is betekintést nyerhetsz, ahol a legfontosabb jogi-szakmai aktualitásokról és érdekességekről olvashatsz rendszeresen, senior ügyvédeink tolmácsolásában. Bővebben: http://advocatus.dlapiper.hu/

Önéletrajz feltöltése

Hozzájárulok a személyes adataimnak az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez, felhasználásához.