Welcome to finance Financial Services.

DLA Piper Business Advisory – Pénzügyi és üzleti tanácsadási szolgáltatások globális jogi háttérrel

A DLA Piper Business Advisory Kft. a DLA Piper globális jogi szolgáltató pénzügyi és üzleti tanácsadási szolgáltatást nyújtó leányvállalata.

A DLA Piper Business Advisory célja az,  hogy még inkább teljes körű,  integrált szolgáltatást tudjon nyújtani a DLA Piper ügyfeleinek elsősorban az M&A tanácsadás,  finanszírozással kapcsolatos tanácsadás,  peres ügyek képviselete és szabályozási tanácsadás,  valamint számos egyéb területen is.  A DLA Piper Business Advisory ennek megfelelően szorosan együttműködik a DLA Piper Posztl, Nemescsói,  Györfi-Tóth és Társai Ügyvédi Irodával,  de emellett nyújt szolgáltatásokat önállóan is.  A DLA Piper Business Advisory elsődleges fókusza a szabályozott iparágakon van,  ezen belül is kiemelt szerepe van az energetika,  infrastruktúra,  gyógyszeripar és egészségügy,  valamint a pénzügyi szolgáltatások területeinek.

A DLA Piper Business Advisory által nyújtott pénzügyi és üzleti tanácsadási szolgáltatások vezetője Kovaloczy Áron,  aki a világ egyik legnagyobb tanácsadó cégének magyarországi irodájától érkezett.  A DLA Piper Business Advisory csapata több éves,  nemzetközi tanácsadó cégeknél szerzett gyakorlattal rendelkező munkatársakból áll.

Amire büszkék vagyunk

A DLA Piper Business Advisory Kft. tranzakció számot tekintve Magyarország első számú M&A pénzügyi tanácsadója a Mergermarket 2019-es tanácsadói rangsorai alapján.

Szenior szakértőink:

Kovaloczy Áron
Ügyvezető igazgató
aron.kovaloczy@dlapiper.com

Tóth Péter
Szenior menedzser
peter.toth@dlapiper.com

Csellár Anna
Menedzser
anna.csellar@dlapiper.com

Farkas Dávid
Menedzser
david.farkas2@dlapiper.com

További információkért kérjük, látogasson el a DLA Piper Business Advisory weboldalára: www.dlapiperbusinessadvisory.hu