Welcome to finance Financial Services.

Különleges digitális karácsonyt szervezett a DLA Piper Hungary

28 Dec

Idén a megszokott személyes év végi összejövetel helyett az online térben ünnepelte meg a karácsonyt a DLA Piper Hungary: a járvány és a korlátozások ellenére igyekeztünk meghitt karácsonyi hangulatot teremteni a kollégák részére.

Az idei évet jelentősen meghatározta a koronavírus-járvány, amely mindenki életében hatalmas változásokkal és kihívásokkal járt – például nem csupán ügyfeleinkkel és partnereinkkel, de a kollégáinkkal is jelentősen megritkultak a személyes találkozók. Irodánk a járványhelyzetben is eltökélt maradt abban, hogy kollégáink egészségét és biztonságát megőrizze, ahogy abban is, hogy 2020-ban sem maradhat el az ünnepi hangulat megidézése és az elmúlt esztendő áttekintése. Idén úgy döntöttünk, hogy rendhagyó módon, digitális formában megtartjuk a szokásos év végi karácsonyi összejövetelünket.

Az online karácsonyt szerettük volna emlékezetessé varázsolni, és mivel kiemelten fontosnak tartjuk a hazai termelők támogatását, ezért a virtuális fogadást friss kézműves termékekkel tettük különlegessé: kollégáink az ünnepi rendezvényen jellegzetes fogásokat kóstolhattak egy ismert, tradícionális budapesti étterem és pékség jóvoltából. Örömteli volt számunkra, hogy a jelenlegi körülmények ellenére is együtt koccinthattunk, és hogy közösen ünnepelhettük meg a karácsonyt. A szórakozásról sem feledkeztünk meg, a DLA Piper Hungary számára kiemelten fontos a kultúra támogatása: idén a digitális karácsonyi ünnepséget a Zeneakadémia fiatal tehetségei tették még emlékezetesebbé, egy kifejezetten a cég számára készített virtuális előadással lett teljes az ünnepség.

Ezúton kívánunk kellemes és békés ünnepeket minden ügyfelünknek és partnerünknek!

A DLA Piper Hungary csapata