Welcome to finance Financial Services.

Felhasználási feltételek

A http://dlapiperkarrier.hu/ domain-en elérhető webhely vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalunkat!

Felelősség

A Horváth és Társai Ügyvédi Iroda minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalán közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a Horváth és Társai Ügyvédi Iroda sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Horváth és Társai Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért.

A http://dlapiperkarrier.hu/ weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A Horváth és Társai Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A Horváth és Társai Ügyvédi Iroda nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

Szerzői jog

A Horváth és Társai Ügyvédi Iroda weboldalai, az azokon található minden képi, hang- és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Horváth és Társai Ügyvédi Iroda kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Horváth és Társai Ügyvédi Iroda fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Horváth és Társai Ügyvédi Iroda minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

További információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.