Welcome to finance Financial Services.

Dobozoljunk a fa alá! – Idén így készült az ünnepekre a DLA Piper Hungary!

21 Dec

A karácsonyi ajándékozás kiváló lehetőség arra, hogy az év közbeni rohanás után tegyünk egy kicsit másokért is – jó hír, hogy mindezt az ünnepi készülődés részeként is megtehetjük, igazán csekély plusz erőforrást igényelve!

A DLA Piper számára több más érték mellett fontos a támogatás és az együttműködés, így természetes, hogy a téli időszakban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mások számára is különlegessé tegyük az ünnepeket. Ezért ebben az évben két adományozási akcióban is részt vesz irodánk. Egyrészt ajándékokkal megtöltött cipős dobozokat gyűjtünk a Baptista Szeretetszolgálat I <3 Cipősdoboz kampányához, amelyeket az irodaépület több cégének részvételével együtt december közepén adunk át majd, de addig is nézzétek meg, kollégáink milyen lelkesedéssel vesznek részt az adományozási akcióban!

Valamint irodánk mindhárom emeletén egy-egy karácsonyfát díszítünk fel kollégáinkkal közösen, hogy ChariTree akciónk keretében megajándékozhassuk velük a Budai Gyermekkórház kisbetegeit. A ChariTree fáinak díszítését azáltal is személyesebbé tesszük, hogy kollégáink személyes üzeneteiket, jókívánságaikat is elrejtik a fán, így szeretnénk még meghittebbé tenni az ünnep napjait azoknak a gyerekeknek, akik idén karácsonykor nem ünnepelhetnek otthon. Természetesen az üzenetek megírása és a díszítés is nagy élmény, úgyhogy néhány képes emléket erről is készítettünk Nektek!

A további tartalmakért kövessétek figyelemmel az akciók fórumait!

LinkedIn-oldalunkat,

és a Baptista Szeretetszolgálat facebook-oldalát!

Addig is kellemes és békés készülődést kívánunk mindenkinek!

A DLA Piper Hungary csapata