Welcome to finance Financial Services.

Csatlakozz!

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATOK

GYAKORNOKI POZÍCIÓK
Folyamatosan várjuk olyan tehetséges 3-4-5. éves joghallgatók jelentkezését, akik gyakornokként szeretnék kipróbálni magukat nálunk.
Gyakornoki programunk keretében 3-4 hónapos terminusokban dolgozhatsz az egyes szakcsoportok mellett, részmunkaidőben, a tanulmányaidhoz igazítható rugalmas munkaidő beosztásban. Gyakornokaink iskolaszövetkezeten keresztül kerülnek alkalmazásra.
ÜGYVÉDJELÖLT POZÍCIÓK
Mindig nyitottak vagyunk pályakezdő vagy már tapasztalattal rendelkező ügyvédjelöltek felé. Az aktuálisan elérhető pozíciókról fentebb tájékozódhatsz. Ha nincs a szakterületednek / érdeklődésednek megfelelő pozíció, akkor is érdemes pályázatot küldeni: a beérkezett jelentkezéseket regisztráljuk és egy megfelelő lehetőség esetén kapcsolatba lépünk veled. A beérkező pályázatokat minden esetben bizalmasan kezeljük.

ÜGYVÉD POZÍCIÓK
Örömmel fogadjuk frissen szakvizsgázott, vagy már tapasztalattal rendelkező szeniorok jelentkezését is. Érdeklődésed esetén kérjük küldj egy bejelentkező e-mailt a TalentManagement.Hun@dlapiper.com címre, és megkeresünk a további részletek egyeztetése végett.

Önéletrajz feltöltése

Hozzájárulok a személyes adataimnak az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez, felhasználásához.